لذت موسیقی اصیل ایرانی را با اشتیاق دل پذیرا باشید

آرامش خاطر با موسیقی سنتی
تاریخ : دو شنبه 14 دی 1394

 آرامش خاطر در افرادی که موسیقی اصیل گوش می‌دهند بیشتر است

فرکانس موسیقی ایرانی در حدود ۴۰ تا ۷۰ درسی بل است، لذا آرامش خاطر بیشتری را برای افراد به وجود می‌آورد.
از آن جایی که در موسیقی سنتی، شعر، ملودی، تن، آهنگ و ریتم بسیار آرام است موجب ارتعاشات عجیب و غریب در هر دو نیم کره مغز نشده و تعادل عصب‌های سمپاتیک و پاراسمپاتیک حفظ می‌شود.
گوش دادن به موسیقی پر سر و صدا و خشن موجب تخریب قوای ذهنی می‌شود، از این رو گوش دادن به چنین موسیقی‌هایی، اصول حساس زندگی اعم از هضم، جذب، دفع و ضربان قلب را به سمت بیماری‌های جسمی و روانی سوق می‌دهد.
امواج موسیقی خشن و تند ۱۱۰ دسی بل به بالاست، آهنگ تند و سریع این نوع از موسیقی‌ها و بالا بودن امواج آن، سیستم دفاعی عضلات گوش داخلی فلج می‌شود.
اثرات مثبت گوش دادن به موسیقی سنتی: کاهش استرس، بالا رفتن آستانه تحمل، ایجاد نشاط و تقویت حافظه از اثرات مثبت آن هستند


:: موضوعات مرتبط: مقالات موسیقی، خبرنامه، ،

مقاله موسیقی-وضعیت نابسامان ترانه سرایی در ایران-سالار عبدی
تاریخ : چهار شنبه 20 مهر 1390

شعر و موسيقي ، ترکيب شعر با موسيقي، خواننده محوري بودن موسيقي ايران و... اين قبيل مسائل بيش از هر چيز به يک اصل ساري و جاري در موسيقي ما مربوط مي شود و آن اصل چيزي نيست جز عقب افتادن و جاماندن هنر موسيقي از ساير هنرها در طول دهه هاي اخيرکه همواره کلام و شعر را براي رفع اين نقيصه، دوشادوش موسيقي جولان داده است! خوب مي دانيد که موسيقي غربي از بسياري از لحاظ ، با موسيقي ما متفاوت است و در يک کلام در تکنيک و فن هنري، چنان گوي سبقتي از موسيقي ما ربوده است که موسيقي تک صدايي ما را توان و رسيدن و همراهي کردن با اين موسيقي پولي فونيک چند محوري نبوده و نيست! غربي ها بنا به دلايل گونه گون تاريخي، از جمله داشتن کليساهايي که عبادت را با هم ياري و هم نفسي موسيقي ترويج مي کرده است، توانسته اند از صدها سال پيش به ترکيب و تلفيق در موسيقي و هارموني دست بيابند و با محور قرار دادن چند لاين موازي، شنوندگان خود را نيز با خود پيش رفت داده و در درک بهتر و نکوتر شنيدن و ايجاد ارتباط قوي و مستمر ياري دهند. و اما ماجراي موسيقي در سرزمين ما شرح حال ديگري دارد و بنابه علل گونه گوني که در اين مجال نمي گنجد از ديرباز مورد غضب و بي توجهي متوليان فرهنگ بوده است و تنها توانسته با هم ياري و همراهي آواز، جايگاهي براي خود دست و پا کرده باشد و همين نقيصه، مهمترين علت خواننده محور بودن موسيقي امروز ماست. و اما بحث ......

 

لطفا به ادامه بروید



:: موضوعات مرتبط: مقالات موسیقی، ،

ادامه مطلب

صفحه قبل 1 صفحه بعد


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.



 



360 رنگ
شرح غزلهای حافظ
صفحه اصلی
آرشیو مطالب
عناوین مطالب

ابزار هدایت به بالای صفحه